خواص بادام هندی
کاشو یا بادام هندی به دلیل طعم منحصر به فردش یکی از آجیل‌های محبوب مردم کشور ما و دیگر کشورها است. این آجیل به شکل لوبیا یا بهتر است بگویم کلیوی شکل است که در پایین یا زیر میوه‌ی درختی که بل ...

خواص کشمش
انگور خشک شده که همه آنرا به نام "کشمش" می شناسند، قرن ها پیش به وجود آمده است. کشمش در ایران و مصر در ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد، تولید شده بود و دارای خواص فراوانیست که در اینجا به تعدادی از آن ...

خواص فندق
فندق به دلیل آنکه دارای مقدار کمی نشاسته و مقدار زیاد مواد معدنی مانند کلسیم،پتاسیم،فسفر، منیزیم، سدیم وآهن است، ماده خوراکی بسیار خوبی برای مبتلایان به بیماری قندی است.فندق خوراکی مناسبی برای تقویت ب ...

خواص پسته
مقدار فراوان آهن موجود در مغزپسته و توانایی بدن برای جذب بالای آن باعث شده تا پسته به عنوان ماده ای موثر برای درمان کم خونی و فقرآهن شناخته شود.پسته دارای مقداری پروتئین گیاهی، اسیدهای چرب ضروری، فیبر ...

خواص تخمه آفتابگردان
تخمه آفتاب گردان منبعی غنی از ویتامین E، اولین آنتی اکسیدان حل کننده چربی می‌باشد. ویتامینE، در طول بدن حرکت می‌کند و رادیکالهای آزاد موجود در بدن که به مولکولها و ساختارهایی که حاوی چربی هس ...

خواص بادام زمینی
خواص :1- بادام زمینی موجب گشاد شدن رگ های بدن و تسهیل جریان خون می شود و از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری می کند.2- یک رژیم دارای بادام زمینی، به خاطر افزایش منیزیم، فولات، فیبر، مس و ویتامین E ، خ ...

خواص گردو
گردو به دلیل داشتن امگا3 فراوان به غذای مغز معروف است چراکه مغز برای درست کارکردن به امگا3 نیاز دارد. مصرف روزانه 4 عدد مغز گردو، موجب افزایش اسیدچرب ضروری امگا3 می شود. 15 درصد از چربی گردو از نوع چر ...

خواص تخم کدو
تخم کدو منبعی غنی از مواد معدنی، پروتئین و چربیهای غیر اشباع است که در سلامت پروستات، استخوان‌ها و پیشگیری از التهاب مفاصل موثر است.کدو در مکزیک حدود ۱۴۰۰ سال قبل از میلاد مسیح کاشته شد و به عنوا ...

خواص بادام
بادام از خشکباری است که میوه و مغز آن هروز در صنایع غذایی ودارویی کاربرد فراوانی دارد.بادام در درنوع تلخ وشیرین یافت می گردد. بادام شیرین ، تقویت کننده مغزوسلسله اعصاب بوده وبینایی را تقویت می کندو نی ...